Gyakori kérdések - shieldelectronic

Tartalomhoz ugrás

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Lehet-e riasztónk, ha kisállat van a lakásban?
Természetesen lehet, de azokban a helyiségekben ahol a kutya vagy a cica mozoghat speciális kisállat védett mozgásérzékelőt kell felszerelni. Ezek az érzékelők nem riasztanak a kisebb állatok mozgására.

Szeretném éjszakára élesíteni a riasztót, vagy ha a gyerek egyedül van otthon, de a mozgás érzékelők egyből beriasztanak!
Minden riasztó típusnál van erre lehetőség, csak programozás kérdése. Az összes nyílászáróra nyitásérzékelőt kell szerelni és egy megadott kóddal, vagy egy gomb megnyomásával élesíthető az éjszakai üzemmód. Ilyenkor nyugodtan mozoghatnak a lakásban, de ha illetéktelen behatoló bármelyik ajtót vagy ablakot kinyitja, a rendszer  azonnal riaszt.

Szeretném a kamerarendszeremet interneten keresztül, akár külföldről is megnézni, esetleg visszanézni!
Manapság egyre elterjedtebbek az interneten elérhető digitális rögzítők. Ehhez az eléréshez szükség van internetkapcsolatra és Fix IP cím szolgáltatásra,  amit havi díj fizetése ellenében a szolgáltatónál lehet megrendelni. Már léteznek olyan PRÉMIUM kategóriás rögzítők, amelyekhez jár az ingyenes Fix IP cím szolgáltatás, ezt a gyártó biztosítja.

Kertesházban lakunk és folyamatosan valaki becsönget, de nem szól bele senki. Jó lenne tudni, hogy betörő próbálkozik vagy csak a gyerekek játszanak!
A megoldás WRT! Ez egy olyan video-kaputelefon, ami ha becsöngetnek és nem vesszük fel, automatikusan képet készít a becsöngető személyről. Ez nagyon praktikus, mert tudjuk ,hogy ki keresett,  míg nem voltunk otthon. Ha meg betörő csengetett, ,hogy van-e otthon valaki, akkor meg máris van az elkövetőről egy jó minőségű képünk, ami segítheti a rendőrségi nyomozást!

+36/70-425-3951
+36/70-425-3951
Elérhetőségeink
+36/70-425-3951
Vissza a tartalomhoz